Bebe la moda

Mergi la pagina principala »

 • Livrare Gratuita
  pentru comenzile peste 300 lei
 • 100% Bumbac
  pentru materialele in contact cu pielea copilului
 • Returnezi Produsele
  fara explicatii, in maxim 14 zile
 

Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi

Bine ati venit!

Sunteti momentan pe :

Cum Comand

Produsele şi serviciile ofertate pe site-ul bebelamoda.ro pot fi comandate online, cu sau fără cont de utilizator. Va sfătuim sa va creaţi cont pe bebelamoda.ro pentru a urmări statusul comenzilor în curs, a salva adresele de livrare si facturare si a păstra istoricul comenzilor.

Procesul de comandă este următorul: adaugati în coş produsul sau serviciul dorit, selectaţi cantitatea şi veţi fi direcţionat automat în pagina Sumarul coşului, unde puteţi revedea produsele din coş şi puteţi actualiza cantitatea.

Dacă sunteţi de acord cu sumarul coşului, puteţi continua procesul de comandă. Introduceţi adresa de livrare şi apoi adresa de facturare (sau doar bifaţi adresele daca sunt deja salvate în contul Dvs.), alegeţi modalitatea de plată şi plasaţi comanda. Vei primi un email de inregistrare a comenzii pe site, conţinand datele acesteia. Veţi fi sunat din partea pantofioriveseli.ro pentru a confirma comanda.

Alternativ, produsele noastre se pot comanda si telefonic, de luni-vineri, intre orele 9-17, la   0770400136 sau  sau prin email la: contact@bebelamoda.ro. • Telefon: 0770400136
 • Adresa: Bucuresti, Sector 2,  Soseaua Pantelimon, nr. 255
SUPORT 24/7controlcontrol
Va stam la dispozitie la telefon sau oricand prin email pentru orice problema intampinati.
Newslettercontrolcontrol
SIGN UP